After Sun

preload spinner

Aftersun

Er du på udkig efter en god aftersun? Her på siden finder du vores brede udvalg af aftersun-produkter fra Australian Gold. Fællesnævneren, for alle de aftersun-produkter du finder her på siden, er, at der er tale om aftersun i højeste kvalitet, som bl.a. hjælper med at bevare fugten i huden og holde den glat og blød. Vores forskellige aftersun-produkter kan bruges af hele familien, og de er uundværlige på ferien eller i andre sammenhænge, hvor der skal slikkes sol.

Aftersun skal fordeles jævnt de ønskede steder, hvor huden har været eksponeret for sollys. Men det er vigtigt, at huden er tør og ren, når du kommer det på. Er huden ikke det, får du ikke den optimale virkning af produktet.

Hvad gør aftersun?

Selvom mange i dag benytter sig af aftersun, så er det ikke alle, der er klar over, hvad aftersun præcist gør for huden. Aftersun har først og fremmest en kølende effekt på solbrændt hud, ligesom det hjælper med at reparere og genopbygge mistet fugtighed. Som navnet antyder, er aftersun altså en type af produkter, du smører på huden, efter du har opholdt dig i solen – og sammen med solcreme har aftersun derfor en betydelig funktion i din samlet solbeskyttelsesrutine.

Det er nemlig lige så vigtigt at pleje og beskytte huden, efter den har været udsat for solens UVA- og UVB-stråler. For når du vender hjem efter en solbadning, kan frie radikaler ligge i dvale i huden, selvom du har brugt solcreme. Disse kan beskadige dine hudceller, hvilket bl.a. kan resultere i en for tidlig ældning af huden. Men ved at påføre huden med en fugtighedsgivende aftersun med antioxidanter neutraliseres de frie radikaler, ligesom den sørger for, at der ikke opstår yderligere, skader på huden.

Forskellige typer af aftersun

Som allerede nævnt finder du flere forskellige typer af aftersun-produkter her på siden. Vi har både aftersun i form cremer, gel og spray. Tag f.eks. vores Snoothing Aloe aftersun fra Australian Gold, som er en aftersun bestående af en oliefri gel, som har en dejlig, afkølende effekt på huden. Denne aftersun kan du f.eks. opbevare i køleskabet, hvis du ønsker en ekstra kølende effekt. Men derudover tilfører den fugt, ligesom den blødgører huden. En perfekt aftersun efter en lang dag ved poolen, stranden eller lignende.

Eller hvad med vores Forever After aftersun med hamp fra Australian Gold? Denne aftersun giver huden 24 timers fugtighed – og så indeholder den hampfrøekstrakt, hvilket har en usædvanlig høj koncentration af fedtsyrer, som sikrer en øget hydrering. Ingredienserne i denne aftersun, som også er en tan extender, bekæmper samtidig alderstegn i huden, ligesom den modvirker rynker, og bidrager generelt til en sund og velplejet hud. For bedste effekt skal denne aftersun anvendes dagligt efter solbadning eller brusebad.

Du kan også prøve vores klassiske Moisture Lock aftersun, der indeholder en masse nyttige ingredienser, som er plejende og fugtighedsgivende for din hud. Moisture Lock aftersun indeholder bl.a. Aloe Vera, australsk tetræ- og olivenolie, solsikkefrø og E-vitamin. Denne aftersun kan du f.eks. også bruge, efter du har været i solarie.