Australian Gold

Australian Gold blev oprindeligt stiftet af Trevor Gray i 1985, som blev født i den lille by Brownsburg i staten Indiana i USA. Hans mor var oprindeligt fra Australien, og han blev bl.a. opdraget af tre australske kvinder. Trevor Gray havde en dyb fascination og tilknytning til den australske natur og kultur. Hans dybe relation til den australske folkesjæl og kultur har derfor også haft en stor indflydelse bag skabelsen af det nu verdenskendte brand. I dag er Australian Gold ejet af amerikanske New Sunshine, som er en skincare- og tanning-producent. Her på siden har vi samlet alle produkter fra Australian Gold.  

preload spinner

Australian Gold solcreme 

Australian Gold er i dag én af verdens førende producenter af solcremer, bodylotion, selvbruner og andet tilbehør til solbadning. Deres mascot, koalabjørnen “Sydney”, der surfer på et gyldenbrunt surfbræt, pryder på mange af deres produkter – og det har bl.a. gjort dem let genkendelige. I dag kan Australian Gold købes i mere end 50 lande over hele verden.

 

Inden for deres produktsortiment finder du solcremer til både udendørs solbadning og til solariebrug. Det er dog vigtigt at understrege, at solens UVB- og UVA-stråler er skadelige for din hud, når UV-indekset er højt, og derfor er det vigtigt at beskytte huden mod solens stråler. Men det er ikke helt ligegyldigt, hvilken faktor solcreme du kommer på din hud. Det afhænger bl.a. af, hvilken hudtype du har, samt hvor meget du opholder dig i solen. 

 

Det, du skal kigge efter, er solcremens solfaktor (SPF), som viser, hvor meget den enkelte solcreme beskytter imod de ultraviolette UVB-stråler. Her på siden finder du solcremer fra faktor 6 og helt op til faktor 50. Men forskellen på de forskellige faktortal er faktisk ret lille. En solcreme med faktor 30 beskytter ikke dobbelt så meget som en solfaktor 15. En solfaktor 30 beskytter op mod 97 procent af solens stråler, mens en solfaktor 15 beskytter mod 93 procent af solens stråler. Men for at undgå solskoldning er det vigtigt, at du bruger rigeligt med solcreme, så du er sikker på, at huden får den korrekte mængde beskyttelse. 

Bredt udvalg af produkter fra Australian Gold 

Her på siden har vi samlet alle vores produkter fra Australian Gold, så du helt sikkert kan finde en solcreme eller et andet produkt, som matcher dine behov. Du finder bl.a. vores Australian Gold solcreme SPF 15, som er en populær solcreme tilført naturlige, australske ingredienser. Denne solcreme har et højt indhold af C-vitamin, hvilket fremmer hudens naturlige collagen produktion – og så detoxer den huden, ligesom den er antibakteriel.

 

Udover solcremer så finder du bl.a. også en masse forskellige bodylotions fra Australian Gold. Ved dagligt at tilføje bodylotion på huden, så sikrer du en blød og smidig hud. Cremen trænger hurtigt ind i huden, og derfor efterlades den hverken klistret eller fedtet. Vores bodylotions kan både bruges om sommeren, hvor de f.eks. modvirker afskalning, ligesom de kan bruges om vinteren, hvor de modvirker vintertørhed. 

 

Efter en lang tur på stranden kan det også være tiltrækkende med en afkølende after sun fra Australian Gold. Uanset hvilken after sun du vælger her fra siden, så har den en øjeblikkelig afkølende effekt, som du mærker, så snart den påføres huden.