Bodylotions

Bodylotion fra Hemp Nation – luksuriøs hudpleje med hampfrøolie og andre eksotiske ingredienser fra Australian Gold. Kommer i mange forfriskende varianter, der hver indeholder velduftende og nærende ingredienser. Vores bodylotions er med til at holde din hud fugtet og blød, og er derfor en vigtig del af din daglige selvpleje. Det ideelle tidspunkt at smøre bodylotion på huden er umiddelbart efter bad, når du har vasket og skrubbet døde hudceller væk. På den måde har huden det bedste udgangspunkt for at absorbere bodylotionen.

preload spinner

Bodylotion – holder din hud fugtet

Når efteråret og vinteren melder sin ankomst, bliver huden udsat for vind, kulde og lavere luftfugtighed, hvilket får huden til at udtørre. Derfor er det især vigtigt at bruge bodylotion på denne tid af året. Men også om sommeren – hvor du måske barberer, eller vokser benene – skal du huske at bruge bodylotion, så huden efterfølgende bliver gennemfugtet. Derudover har vores forskellige bodylotions en behagelig, kølende effekt på huden – en dejlig fornemmelse til de lune sommerdage.

I modsætning til mange andre typer af cremer så er bodylotion mere vandholdig, hvorfor de også har en lettere konsistens. Ca. 85 % af indholdet er vand, og det gør bl.a., at de er nemmere at smøre på huden samtidig med, at du undgår, at huden bliver fedtet, som er tilfældet med mange andre typer af cremer.

Luksuriøse bodylotions med hampfrøolie

Her på siden finder du vores luksuriøse og lækre bodylotions fra Australian Gold og G Gentlemen i forskellige velduftende varianter. Søger du derfor en skøn, ny bodylotion med hampfrøolie og andre nærende ingredienser, så har vi flere at vælge imellem. Tag f.eks. vores Hemp Nation Sparkling Citrus & Champagne Bodylotion, som regulerer hudens fugtbalance, imens den plejer huden i dybden. Denne lotion absorberes hurtigt, hvorefter den efterlader huden blød og fugtet – og så har den en fortryllende duft, som du ikke kan få nok af. I samme anmelderroste serie tilbyder vi seks andre varianter – se dem alle her på siden.

Hvis du søger en anden ultrafugtgivende lotion, så er Hydrate by G Gentlemen et andet oplagt bud. Denne lotion indeholder DermaDark Bronzere, som fremmer hudens sommerkulør. Og har du tatoveringer, som disponeres for meget sollys, så indeholder den desuden ColorGuard Tattoo Technology, som har en beskyttende effekt mod blegning og afskalning. I stedet for almindeligt vand indeholder Hydrate kokosvand, som er rig på vitaminer, som C-vitamin, men også andre næringsstoffer – og så dufter den dejligt af appelsin, cedertræ og bergamot.

Få yderligere inspiration ved at kigge rundt på de andre typer af bodylotions her på siden.