Body Wash

Her finder du vores udvalg af lækre body wash-produkter fra Australian Gold, Salcura og Natural Birthing Company. Salcuras Bioskin er en naturlig body wash hjælper med at rense følsom, tør og irreteret hud, mens du nyder et brusebad – og er samtidigt gode til at undegå dehydreret hud. Hemp Nation-produkterne fra Australian Gold indeholder bl.a. hampfrøolie og andre eksotiske ingredienser. Body Wash fra Hemp Nation kommer i tre forskellige varianter, der er perfekte, når du skal fokæle din krop med velduftende og eksotiske ingredienser. Best Washes fra Natural Birthing Company er perfekt til gravide – en forfriskende body wash, der indeholder en delikat mynte aroma, som virker beorligende og lindrende på kvalme.    


Body wash – fugtplejende og vitaminrig

Når du går i bad, og vasker kroppen med et af vores body wash-produkter fra enten Australian Gold, Natural Birthing Company eller Salcura, så er det først og fremmest med en hensigt om at blive dejlig ren. Men produkterne sørger også for at pleje og fugte din hud med vitaminer og mineraler, så huden ikke bliver tør. Generelt er vores body wash-produkter mere fugtgivende end andre shower gel-produkter – og så passer de til alle hudtyper.

Hvis du f.eks. er plaget af meget tør og kløende hud, så er vores Bioskin Body Wash fra Salcura en rigtig god løsning, når du skal i bad. Der er tale om en ekstra skånsom body wash, som er specialudviklet til tør og følsom hud, hvor den næringsrige ingrediensliste efterlader huden glat, fugtet og næret, så din hud ikke dehydrerer. Derudover er det en rigtig god idé ikke gå i bad i for varmt vand, da det kan gøre huden yderligere tør.

Hvis du ønsker en effektiv face wash, så har Salcura også lavet deres populære Bioskin Face Wash, som nænsomt renser alle urenheder fra ansigtet. Brug den både morgen og aften på fugtig hud for det bedste og mest effektive resultat.

 

Best Washes til gravide

Til gravide er vores Best Washes en body wash, som er svær at komme udenom. Gravide og nybagte mødre har en masse hormoner i kroppen – og dette produkt er netop skabt med det formål at lindre og forkæle den gravides krop. Som allerede nævnt så indeholder denne body wash også en delikat mynte aroma, som bl.a. har en beroligende effekt på kvalme, som især er meget udpræget under første trimester. Ingredienslisten tæller bl.a. Aloe Vera, som bidrager til at styrke kroppens immunforsvar, ligesom det indeholder en masse vigtige vitaminer og mineraler som A-, C-, E- og B-vitaminer – samt magnesium, jern, zink og calcium.