Selvbruner

INSTANT SUNLESS

Instant Sunless er den optimale form for selvbruner, som findes både i både spray og lotion. Få en enestående naturlig kulør, samt en blød og forførende finish.


Gode råd om selvbruner

Her har vi samlet nogle gode råd omkring valg af den rigtige selvbruner. Læs også, hvordan du bruger selvbrunerne optimalt.

 

Selvbruner fra Australian Gold


Her på siden finder du vores udvalg af selvbrunere i forskellige varianter – inklusiv vores fugtgivende bronzer servietter fra Aloe Mate. De selvbrunere, vi sælger her på siden, henvender sig bl.a. til dig, som gerne vil have en flot, naturlig kulør på en hurtig og simpel måde.

Instant Sunless er f.eks. den optimale form for selvbruner fra Australian Gold, som både findes i en spray og i en lotion version. Det hurtigste resultat får du med vores Instant Sunless Spray, som giver dig en øjeblikkelig solgylden farve fri for striber. Denne variant findes også som Instant Sunless Lotion, hvor den gyldne kulør opbygges inden for 2-3 timer.

Fællesnævneren, for både vores Instant Sunless Spray og vores Instant Sunless Lotion, er, at farven holder i ca. 5 dage. Du skal dog undgå at skrubbe for hårdt på huden, når du efterfølgende går i bad, så selvbruneren kan holde i længere tid. Skal huden i stedet gradvist have en sommerbrun kulør, så er vores selvbruner lotion Gradual Sunless Lotion måske noget for dig. Ved at smøre huden med denne lotion fra dag til dag bliver huden langsomt mere og mere sommergylden.

Sådan skal du bruge selvbruner


Du skal altid huske at fjerne eventuelle døde hudceller, inden du påfører huden med selvbruner. Derfor er det en god idé at tage et bad og skrubbe huden grundigt igennem, inden du går i gang med at smøre eller spraye med selvbruner. Efter badet skal du fugte din hud. Er der store, tørre områder på huden, så vil huden suge ekstra meget farve fra selvbruneren. En sund og velfugtet hud vil derimod sørge for, at resultatet bliver pænere og mere ensartet.

Her kan du med fordel bruge vores Aloe Mate fugtgivende bronzer serviet. Servietten indeholder DermaDark Bronzere, som er med til at fremme melaninproduktionen i huden over tid. Servietten har desuden en kølende og opkvikkende effekt på din hud, hvilket er giver en forfriskende fornemmelse. Denne fugtgivende serviet er derfor oplagt at anvende en lun sommerdag.

Når du har fugtet din hud, er det selvfølgelig også vigtigt at fordele selvbruneren mest hensigtsmæssigt, så der ikke opstår plamager eller uheldige striber på huden. Du kan f.eks. starte med at smøre eller spraye dine underben og derefter arbejde dig videre op til lår, baller, arme samt resten af overkroppen og ansigtet. Når ansigtet smøres med selvbruner, skal du være meget omhyggelig med mængden, så du ikke bruger for meget. Ofte vil noget af selvbruneren samle sig ved overlæbe, øjenbryn og hårgrænse, hvorfor du efterfølgende kan duppe huden forsigtigt disse steder med lidt køkkenrulle eller toiletpapir. Til sidst skal du vaske dine hænder grundigt med sæbe. På den måde undgår du misfarvninger af hænder.

Mens selvbruneren tørrer


Det er vigtigt, du ikke bliver våd, sveder eller på anden vis får væsker på kroppen, når selvbruneren tørrer.

Du skal også vente med at børste tænder, da tandpasta og vand hurtigt fjerner farven om munden. Derudover bør du vente ca. 60 minutter med at tage dit tøj på, hvis du skal være sikker på, det ikke smitter af. Du kan dog tage noget let, løstsiddende tøj på, som nemt kan vaskes. Efter ca. 60 minutter kan du tage dit normale tøj på igen.

Selvbrunere beskytter ikke mod solens UV-stråler, og derfor skal du være opmærksom på ikke at blive solskoldet, selvom du har selvbruner på. I stedet anbefaler vi, at du også kigger på vores solcremer fra Australian Gold.