FAQ Topida

 1. Hvad er Topida Intim Hygiejne Spray  ?
  Topida Intim Hygiejne Spray er en brugervenlig spray til intimområdet i underlivet. Topida hjælper med at styrke hud og slimhinder med naturlige olier og reducere tørhed. Topida kan også give effektiv lindring for kvinder, der er tilbøjelig til irritation, kløe, svie, lugt, symptomer på svamp mm.. Denne spray er et alternativt intimplejeprodukt og ideel til dem, der ønsker et naturligt valg.
   
 2. Jeg oplever i stigende grad tørhed i underlivet, som jeg ældes. Kan Topida Hjælpe?
  Topida Intim Hygiejne Spray indeholder bl.a. rosehyben, tidselolie og olivenolie som er rige på E-vitamin og plejende fedtsyrer, der kan styrke huden og slimhinderne og modvirke tørhed.
   
 3. Kan jeg bruge Topida for at forebygge tørhed i underlivet?
  Da Topida Intim Hygiejne Spray indeholder en blanding af naturlige planteolier, kan hud og slimhinder styrkes og modvirke fugttab, som er en vigtig del af at forebygge tørhed. Brug Topida Intim Hygiejne Spray 2-3 gange om ugen eller ved behov.
   
 4. Er der parfume i Topida?
  Nej Topida Intim Hygiejne Spray  indeholder naturlige ingredienser, som giver en frisk fornemmelse, styrker og lindrer ved behov i underlivet.
   
 5. Er Topida sikker at bruge i underlivet?
  Ja! Topida Intim Hygiejne Spray er udviklet specielt til den sarte hud og tynde slimhinder i underlivet.
   
 6. Må Topida bruges direkte i skeden?
  Topida Intim Hygiejne Spray er udviklet til at lindre og styrke både hud og slimhinder i underlivet. Hvis du mærker symptomer i skede indgangen, kan Topida Intim Hygiejne Spray give en lindrende og kølende effekt.
   
 7. Jeg synes Topida prikker lidt – er det normalt?
  Huden og slimhinderne i underlivet kan være tørre uden du mærker til det, og derfor kan du umiddelbart godt mærke en let til moderat prikkende fornemmelse i et par minutter til at starte med. Det er svarer til at bruge produkter i ansigtet, hvis huden er meget tør. Det er ganske naturligt og reduceres i takt med at huden bliver stærkere.
   
 8. Kan jeg bruge Topida hver dag?
  Ja, Topida Intim Hygiejne Spray  kan anvendes som daglig intimpleje.
   
 9. Hvor ofte må jeg spraye med Topida?
  Spray 3-4 gange om dagen eller efter behov, hvis du oplever symptomer på svamp, kløe eller svie. Som symptomerne reduceres, reduceres også brug af Topida til en enkelt gang om dagen eller 2-3 gange om ugen.
   
 10. Jeg har skedesvamp, kan Topida hjælpe?
  Topida Intim Hygiejne Spray  dræber 98% af de svampe og 99% af de bakterier, der generelt menes at forårsage skede svamp inden for 10 min. Det er bevist ved en STC test-rapport.  Indenfor få dage reduceres irritation og inflammation og indenfor få uger opleves generel forbedring!
   
 11. Jeg oplever kløe i intimområdet, kan Topida hjælpe?
  Ja, Topida Intim Hygiejne Spray indeholder kølende og lindrende ingredienser, som kan reducere kløe. Efter et par minutter vil du fornemme den beroligende fornemmelse. Brug Topida efter behov!
   
 12. Jeg er gravid! Kan jeg bruge Topida under graviditet?
  Mange kan opleve at få svamp eller kløe i underlivet under hormonelle ændringer – bl.a. graviditet. Topida Intim Hygiejne Spray er sikker at bruge gennem hele graviditeten og kan være en kærkommen hjælp. Har du overfølsomhed over for naturlige ingredienser kan du rådføre med egen læge.
   
 13. Må jeg anvende Topida, mens jeg ammer?
  Der er ingen indikationer for, at du ikke kan anvende Topida Intim Hygiejne Spray, mens du ammer! Hvis du ønsker naturlig intimpleje, kan Topida være den rette løsning. Rådfør med egen læge, hvis du er i tvivl.
   
 14. Er Topida naturlig?
  Ja, Topida Intim Hygiejne Spray har et  99% indhold af naturlige ingredienser og fri for skrappe kemikalier.
   
 15. Kan jeg bruge Topida efter hårfjerning?
  Topida intim Hygiejne Spray er beroligende og antiinflammatorisk og kan hjælpe med at forebygge og reducere knopper. Topida er udviklet til intimområdet og sikker at anvende på den sarte og følsomme hud i underlivet.