FAQ Rosalique

 1. Hvad er Rosalique 3 i 1 antirødme creme?
  Rosalique er en 3 i 1 antirødme, til dig der har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet. Den milde og parfumefri creme beskytter hudens barriere, og efterlader den med en smuk ensartet glød. Ideel til brug under din makeup for bedre dækkeevne og en hud der stråler hele dagen.
   
 2. Hvor kan jeg købe Rosalique?
  Du kan købe Rosalique her i Smør Dig Ind webshoppen eller hos en forhandler nær dig. Se denne liste https://smoerdigind.dk/naermeste-forhandler/
   
 3. Kan jeg købe en prøve?
  Vi sender desværre ikke prøver, men du er velkommen til at henvende dig til en forhandler nær dig. Her kan du spørge efter en gratis prøve! Du kan finde en forhandler på denne liste: https://smoerdigind.dk/naermeste-forhandler/
   
 4. Hvem kan bruge Rosalique?
  Rosalique kan anvendes af alle på tværs af alle alders grupper og køn – unge som voksne og ældre.
   
 5. Hvad skyldes rød og sensitiv hud?
  Rød og sensitiv hud kan være kosmetisk generende, og kan skyldes flere faktorer såsom alder, miljø og livsstil. Ofte er den røde og/eller sensitive hud til stede henover næseryggen og på kinderne. Den røde og/eller sensitive hud kan også være et symptom på medicinsk diagnosticerede lidelser, såsom rosacea, keratosis pilaris og couperose. 
   
 6. Hjælper Rosalique med at fjerne min rødme?
  Rosalique indeholder 5 beroligende ingredienser som kan lindrer og forebygge blussende ansigtsrødme. Vi har flere tilbagemeldinger fra Rosalique bruger som mærker en reducering af rødme.
   
 7. Jeg har rosacea, kan jeg bruge Rosalique?
  Ja, det kan du, og vi har flere tilfredse tilbagemeldinger fra Rosalique brugere med Rosacea.
   
 8. Jeg har fedtet og uren hud, kan jeg bruge Rosalique?
  Ja, det kan du. Uren hud kan også opleve rødme pga. inflammation. Rosalique er ikke tilstoppende og kan anvendes oven på urenheder. Hvis du har fedtet hud kan du afslutte med en setting powder, for at få en matterende effekt eller bruge en mere let fugtighedscreme under Rosalique. 
   
 9. Jeg har tør hud, kan jeg bruge Rosalique?
  Ja det kan du. Hvis du oplever at skalle, kan pigmenterne fremstå mere tydelige. Sørg for at plej huden med fugtighedscreme.
   
 10. Hvordan skal jeg bruge Rosalique?
  Du kan bruge Rosalique ovenpå dine sædvanlige hudplejeprodukter (toner, serum eller creme), men du kan også bruge Rosalique alene, hvis det føles bedst for dig.
   
 11. Hvor meget Rosalique skal jeg bruge ad gangen?
  Less is more! Du skal kun bruge en smule for at få antirødme effekten fra den grønne undertone.  Brug en lille ærte-størrelse til hele ansigtet. I en 3 ml. Rosalique prøve er der til ca. 5-7 gange!
   
 12. Jeg er blevet grøn, har jeg brugt for meget?
  Ja, det har du helt sikkert. Du skal bruge ganske lidt for at få antirødme effekten af den grønne undertone. Prøv med mindre og sørg for at arbejde Rosalique godt ind i huden!
   
 13. Jeg er stadig rød, må jeg bruge mere Rosalique?
  Ja, det må du! Hvis du har en mere intens rødme i ansigtet, kan det hjælpe at påføre Rosalique igen efter første påføring.
   
 14. Kan jeg bruge makeup oven på Rosalique?
  Ja, det kan du! Rosalique give dig en antirødme effekt, som kan suppleres med flydende foundation eller pudder.
   
 15. Jeg har meget lys hud, kan jeg bruge Rosalique?
  Ja, det kan du godt. Meget lys hud skal være særlig opmærksom på at bruge rette mængde og ikke overdosere. Sørg for at fordel og arbejd Rosalique godt ind i huden!
   
 16. Kan jeg nøjes med at bruge Rosalique på næsen eller kinderne?
  Ja det kan du! Det fantastiske ved Rosalique er, at du kan anvende den efter din eget behov – kinder, næse, pande, hele ansigtet.
   
 17. Hvordan påfører jeg bedst Rosalique?
  Der er et par måder at anvende Rosalique på og produktet er ekstremt let at bruge. Du kan bruge dine hænder og masserer det ind i huden med fingrene. Sørg for at vaske fingrene efter, så den grønne undertone ikke bliver på fingrene. Andre kan lide at bruge Rosalique Miracle Foundation Brush for et let og naturligt look.
   
 18. Hvor ofte  skal jeg rense Miracle Foundation Brush?
  Du bør rense din Rosalique Miracle Foundation Brush i hånden ca. 1 x om ugen!
   
 19. Hvordan skal jeg rense Rosalique Miracle Foundation Brush?
  Rens med shampoo eller mild sæbe. Jo mildere des bedre. lavet af syntetiske hår, og behøver derfor ikke balsam. Dup grundigt, men blidt med håndklæde for at tørre Rosalique Miracle Foundation Brush.
   
 20. Hvordan passer jeg bedst på min Rosalique Miracle Foundation Brush?
  Undgå kraftige rensestoffer ikke opløser limen i aluminiums hylsteret, som fastholder hårene. Du må ikke ligge Rosalique Miracle Foundation Brush i blød, da det helt sikkert vil løsne lim og dermed hårene.
   
 21. Er Rosalique vegansk?
  Ja, både Rosalique 3i1 antirødme creme og Rosalique Miracle Foundation Brush er veganske.
   
 22. Er Rosalique cruelty Free?
  Vi er glade for at sige, at Rosalique ikke er testet på dyr. Faktisk er det ulovligt i EU at teste kosmetik på dyr, så hvis vi skulle have været testet på dyr, ville vi ikke få lov til at sælge Rosalique på det europæiske marked.
   
 23. Smitter Rosalique af?
  Rosalique er ikke vandfast eller permanent, da den skal kunne afrenses let uden at irritere sensitive hudtyper med rødme. Hvis du ønsker mere holdbarhed kan du supplere med diverse settingpowders. Vær påpasselig med ikke at få Rosalique på tøjet.
   
 24. Jeg er gravid, kan jeg bruge Rosalique?
  Ja, du kan bruge Rosalique, mens du er gravid! Rosalique er mild og parfumefri og udviklet til sensitiv hud med rødme. Vi har flere glade og tilfredse Rosalique brugere som venter sig! Stort tillykke!
   
 25. Kan jeg bruge Rosalique mens jeg ammer?
  Ja, du kan bruge Rosalique i ansigtet mod rødme, mens du ammer. Rosalique er mild og parfumefri og udviklet til sensitiv hud med rødme! Stort tillykke med familie forøgelsen!