Vil du være forhandler?

Har du interesse i at blive forhandler af Australian Gold, så udfyld formularen til højre

X

Firmaoplysninger

Indtast dine firmaoplysninger herunder og du vil blive kontaktet snarest muligt

Erhverv formular

Botanical SPF 50, Ansigt

279.00 DKK

Varekategorier: ,

Beskrivelse

Mineralcreme – ikke fedtende – UV-A og UV-B beskyttelse

Denne Tinted Face Lotion er både oliefri og skånsom og er således perfekt til sensitiv ansigtshud. Med en sammensætning af pudderbaseret solbeskyttelse og luftig silikone, som huden kan ånde igennem, sikrer produktet solfaktorbeskyttelse, mens det også fungerer som en primer.

Den lette tint blandes ubesværet med hudens naturlige nuancer og optimerer hudens generelle udseende. Mindsker fine linjer og synlige porer og efterlader huden med en blød og jævn finish.

Kakadu blomme (lokal australsk frugt med det højeste indhold af C-vitamin), er den perfekte antioxidant til heling af solskadet hud. Eukalyptus er kendt for sine beroligende, foryngende og fugtgivende egenskaber.

Rød alge og E-vitamin er gode antioxidanter, og beskytter huden mod skadelige affaldsstoffer. Dette sikrer at huden er optimalt beskyttet. Testet allergivenlig af dermatologer og børnelæger. Parfumefri for at sikre minimal hudirritation og er således perfekt til selv den sarteste hud. Indpakningen er skabt af 100% genbrugsmaterialer for at skåne miljøet.

Vandafvisende i 80 minutter ved korrekt brug.

FRI FRAGT OG GRATIS SOLBRILLER PÅ ALLE ORDRE

over kr. 600,-

 

 

You have Successfully Subscribed!